main-bg

Broshura

 • Si të Plotësohet Fletëvotimi - Raundi i dytë i Zgjedhjeve të Jashtëzakonshme për Kryetar Komune 2016 në Gllogogc

  Shkarko
 • Si të Plotësohet Fletëvotimi - Zgjedhjet e Jashtëzakonshme për Kryetar Komune 2016 në Gllogogc

  Shkarko
 • Gazetë, Hapat në vendvotim - Zgjedhjet 2014

  Shkarko
 • Gazetë, OVPP si të votohet - Zgjedhjet 2014

  Shkarko
 • Fletëpalosje, Periudha e personave me nevoja të veçanta - Zgjedhjet 2014

  Shkarko
 • Gazetë, Periudha e Personave me nevoja të veçanta

  Shkarko
 • Gazetë, Operacioni i votimit përmes postës - Zgjedhjet 2014

  Shkarko
 • Gazetë, Periudha e shërbimit të votuesve, Zgjedhjet 2014

  Shkarko
 • Fletëpalosje, Periudha e kundërshtimit dhe konfirmimit - Zgjedhjet 2014

  Shkarko
 • Fletëpalosje, Operacioni i votimit përmes postës - Zgjedhjet 2014

  Shkarko