main-bg

Lajme

 • 27-12-2017

  Njoftim nga mbledhja e KQZ-së

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka.

  Lexo më shumë»
 • 26-12-2017

  Raportet Financiare & Auditimet

  Lexo më shumë»
 • 21-12-2017

  KQZ-ja shpalli Rezultatet Përfundimtare të rivotimit për Kryetar të Komunës së Istogut

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka. Në këtë mbledhje, KQZ-ja shpalli Rezultatet Përfundimtare të rivotimit për raundin e dytë të zgjedhjeve për Kryetar të Komunës së Istogut.

  Lexo më shumë»
 • 19-12-2017

  Sqarim lidhur me procedurën e konfirmimit dhe refuzimit të Votave me Kusht dhe Votat përmes Postës në rivotimin për Kryetar të Komunës së Istogut

  Lexo më shumë»
 • 18-12-2017

  Kopjet e skanuara te Formularëve të Rezultateve për Zgjedhjet për Kryetar Komune 2017 - Istog (Rivotim)

  Lexo më shumë»
 • 18-12-2017

  KQZ-ja publikon Formularët e Përputhjes së Rezultateve të rivotimit për kryetar të komunës së Istogut

  Me qëllim të rritjes së transparencës dhe besueshmërinë në procesin zgjedhor, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka publikuar kopjet e skanuara të Formularëve të Përputhjes së Rezultateve (FPR) të rivotimit për kryetar të komunës së Istogut.

  Lexo më shumë»
 • 17-12-2017

  Rezultatet Preleminare – Rivotimi për Kryetar të Komunës së Istogut

  Lexo më shumë»
 • 17-12-2017

  Deri në orën 15:00 votuan 28.81% e votuesve

  Lexo më shumë»
 • 11-12-2017

  Njoftim nga mbledhja e KQZ-së

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka.

  Lexo më shumë»