main-bg

Lajme

 • 07-12-2017

  Njoftim nga mbledhja e KQZ-së

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhje të kryesuar sipas radhës nga anëtari, Binak Vishaj.

  Lexo më shumë»
 • 06-12-2017

  KQZ-ja vlerësohet me çmimin e parë për menaxhim të zgjedhjeve

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i Republikës së Kosovës është vlerësuar me vendin e parë të Çmimit Ndërkombëtar Zgjedhor në kategorinë “Menaxhimi i Zgjedhjeve”.

  Lexo më shumë»
 • 02-12-2017

  Ri përsëritja e Raundit të dytë të Zgjedhjeve për Kryetar të Komunës në Istog - VOTIMI PËRMES POSTËS

  Periudha e verifikimit dhe konfirmimit të votuesve jashtë Kosovës për komunën e Istogut 2 dhjetor – 6 dhjetor 2017

  Lexo më shumë»
 • 29-11-2017

  KQZ-ja shpalli Rezultatet Përfundimtare të Zgjedhjeve për Kryetarë të 18 komunave

  Në mbledhjen e mbajtur më 29 nëntor, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shpalli Rezultatet Përfundimtare të Zgjedhjeve të raundit të dytë për Kryetar në 17 komuna si dhe Rezultatet Përfundimtare të rivotimit për Kryetar të Komunës së Parteshit. Rezultatet Përfundimtare të raundit të dytë u shpallën për këto komuna: Gjakovë, Gjilan, Dragash, Kaçanik, Klinë, Kamenicë, Mitrovicë e Jugut, Obiliq, Rahovec, Podujevë, Prishtinë, Prizren, Shtime, Suharekë, Ferizaj, Vushtrri dhe Malishevë.

  Lexo më shumë»
 • 29-11-2017

  KQZ-ja Certifikoi Rezultatet Përfundimtare të Zgjedhjeve për 37 Kuvendeve Komunale

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e mbajtur të mërkurën (29 nëntor 2017) Certifikoi Rezultatet Përfundimtare të Zgjedhjeve për 37 Kuvendet Komunale që u mbajtën më 22 tetor 2017.

  Lexo më shumë»
 • 23-11-2017

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve miratoi raportin e Qendrës së Numërimit dhe Rezultateve pas rinumërimit

  Në mbledhjen e mbajtur më datë 23 nëntor 2017 Komisioni Qendror i Zgjedhjeve miratoi raportin e Qendrës së Numërimit dhe Rezultateve pas rinumërimit. Me datë 8 nëntor 2017, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shpalli Rezultatet Përfundimtare të Zgjedhjeve për Kuvende Komunale.

  Lexo më shumë»
 • 21-11-2017

  Kopjet e skanuara te Formularëve të Rezultateve për Zgjedhjet për Kryetar Komune 2017 (Raundi i Dytë)

  Lexo më shumë»
 • 20-11-2017

  Njoftim për media

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se pas përmbylljes së suksesshme të procesit të votimit, në Qendrën e Numërimit dhe të Rezultateve është duke vazhduar puna sipas detyrimeve ligjore.

  Lexo më shumë»
 • 19-11-2017

  KQZ: Hapen me kohë të gjitha Vendvotimet

  08:00 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e parë lidhur me raundin e dytë të Zgjedhjeve për Kryetarë të Komunave si dhe për rivotimin për Kryetar të Parteshit.

  Lexo më shumë»