main-bg

Lajme

 • 10-10-2017

  KQZ-ja dhe KEDS-i nënshkruajnë Memorandum Bashkëpunimi

  Prishtinë, 10 tetor – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve dhe Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji Elektrike (KEDS) nënshkruan Memorandum Bashkëpunimi.

  Lexo më shumë»
 • 09-10-2017

  Për komunën tënde. Voto

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka.

  Lexo më shumë»
 • 06-10-2017

  Sot përmbyllet afati për dorëzimin e kërkesave për akreditim të mediave

  Lexo më shumë»
 • 05-10-2017

  KQZ-ja akreditoi grupin e radhës të vëzhguesve të Zgjedhjeve Lokale

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka.

  Lexo më shumë»
 • 29-09-2017

  Si të plotësohet fletëvotimi për Kryetar Komune dhe Kuvend Komunal?

  Për Zgjedhjet Lokale janë dy fletëvotime, një për Kryetar të Komunës i cili do të ketë ngjyrë të verdhë dhe një për Kuvend Komunal i cili do të ketë ngjyrë të kaltër.

  Lexo më shumë»
 • 29-09-2017

  SI TË VOTOHET PËRMES POSTËS

  Për Zgjedhjet Lokale janë dy fletëvotime, një për Kryetar të Komunës i cili do të ketë ngjyrë të verdhë dhe një për Kuvend Komunal i cili do të ketë ngjyrë të kaltër.

  Lexo më shumë»
 • 28-09-2017

  Njoftim nga mbledhja e KQZ-së

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka.

  Lexo më shumë»
 • 28-09-2017

  Si të plotësohet fletëvotimi për Kryetar Komune dhe Kuvend Komunal?

  Për Zgjedhjet Lokale janë dy fletëvotime, një për Kryetar të Komunës i cili do të ketë ngjyrë të verdhë dhe një për Kuvend Komunal i cili do të ketë ngjyrë të kaltër.

  Lexo më shumë»
 • 16-09-2017

  Njoftim nga mbledhja e KQZ-së

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhje të kryesuar sipas radhës nga anëtari i KQZ-së, Adnan Rrustemi.

  Lexo më shumë»