main-bg

Lajme

 • 15-11-2017

  Kopjet e skanuara te Formularëve të Rezultateve të krijuara në vendvotim (FPR për Kryetar Komune, FPR dhe FRK për Kuvendin Komunal) për Zgjedhjet Lokale 2017

  Lexo më shumë»
 • 14-11-2017

  Njoftim nga mbledhja e KQZ-së

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka.

  Lexo më shumë»
 • 08-11-2017

  KQZ-ja shpalli Rezultatet Përfundimtare të Zgjedhjeve për Kuvende Komunale

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shpalli Rezultatet Përfundimtare të Zgjedhjeve për Kuvende Komunale, të cilat u mbajtën më 22 tetor 2017.

  Lexo më shumë»
 • 07-11-2017

  Njoftim nga mbledhja e KQZ-së lidhur me Certifikimin e Rezultateve për Kryetarë të pesë (5) Komunave

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka.

  Lexo më shumë»
 • 03-11-2017

  Njoftim nga mbledhja e KQZ-së lidhur me certifikimin e Rezultateve për Kryetarë të Komunave

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka.

  Lexo më shumë»
 • 31-10-2017

  KQZ-ja shpalli Rezultatet Përfundimtare për Kryetar të Komunave

  E martë, 31 tetor 2017 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shpalli Rezultatet Përfundimtare për Kryetarë të Komunave të Zgjedhjeve Lokale që u mbajtën më 22 tetor 2017.

  Lexo më shumë»
 • 26-10-2017

  Njoftim nga mbledhja e KQZ-së

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga Kryetarja, Valdete Daka.

  Lexo më shumë»
 • 24-10-2017

  KQZ-ja ME VLERËSIM PËR PROCESIN E ZGJEDHJEVE LOKALE TË 22 TETORIT

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencë për media ku paraqiti vlerësimet lidhur me procesin e Zgjedhjeve Lokale që u mbajtën më 22 tetor.

  Lexo më shumë»
 • 20-10-2017

  Hapet Qendra Mediale e KQZ-së

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve hapi zyrtarisht Qendrën Mediale, e cila do të jetë një hapësirë e veçantë për mediat, nga ku mund të përcjellin paraqitjet e KQZ-së në Ditën e Zgjedhjeve dhe pas saj.

  Lexo më shumë»