main-bg

Lajme

 • 13-09-2017

  Njoftim nga mbledhja e KQZ-së - Zëvendësimi i deputetëve

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka.

  Lexo më shumë»
 • 11-09-2017

  Njoftim nga mbledhja e KQZ-së

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka.

  Lexo më shumë»
 • 11-09-2017

  KQZ-ja pranon raportin përfundimtar të vëzhguesve të BE-së për Zgjedhjet e 11 qershorit

  Sot, kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka pranoi Raportin Përfundimtar “Zgjedhjet Parlamentare në Kosovë 2017” të Misionit të Bashkimit Evropian për Vëzhgimin e Zgjedhjeve.

  Lexo më shumë»
 • 11-09-2017

  Tërhiqet shorti për renditjen e Subjekteve Politike në Fletëvotimin e Zgjedhjeve Lokale 2017

  Prishtinë, 11 shtator – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve organizoi ceremoninën e tërheqjes së shortit për renditjen e Subjekteve Politike në Fletëvotimin e Zgjedhjeve Lokale të cilat do të mbahen më 22 tetor 2017.

  Lexo më shumë»
 • 06-09-2017

  KQZ dhe BE nënshkruajnë Memorandum Bashkëpunimi për vëzhgimin e Zgjedhjeve Lokale të 22 tetorit

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve dhe Bashkimi Evropian nënshkruan Memorandum Bashkëpunimi lidhur me vëzhgimin e Zgjedhjeve Lokale që do të mbahen më 22 tetor 2017.

  Lexo më shumë»
 • 05-09-2017

  AFATET PËR APLIKIM PËR AKREDITIM TË VËZHGUESVE

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve është në pritje të kërkesave për akreditimin e vëzhguesve për vëzhgimin e Zgjedhjeve Lokale që do të mbahen më 22 tetor 2017.

  Lexo më shumë»
 • 01-09-2017

  KQZ-ja në Asamblenë e 3’të të Përgjithshme të Trupave Zgjedhore Botërore

  Një deleagacioin i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, i kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka po merr pjesë në ngjarjen më të madhe në fushën e zgjedhjeve, e organizuar nga Asociacioni i Trupave Zgjedhore Botërore (A-WEB) dhe që po mbahet në kryeqytetin rumun, Bukuresht.

  Lexo më shumë»
 • 29-08-2017

  Fillon shkatërrimi i materialit zgjedhor të Zgjedhjeve të Parakohshme për Kuvendin e Kosovës

  Në Qendrën e Numërimit dhe të Rezultateve ka filluar shkatërrimi i materialit zgjedhor të Zgjedhjeve të Parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës, që u mbajtën më 11 qershor.

  Lexo më shumë»
 • 23-08-2017

  Përmbyllet afati për aplikim të subjekteve politike për çertifikim për pjesëmarrje në Zgjedhjet Lokale 2017

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se është përmbyllur afati për aplikim për çertifikim të Subjekteve Politike që duan të marrin pjesë në Zgjedhjet Lokale për Kryetarë të Komunave dhe për Kuvende Komunale, që do të mbahen më 22 tetor 2017.

  Lexo më shumë»