main-bg

Rezultatet 2014

 • REZULTATET E CERTIFIKUARA NGA KQZ- REZULTATET NË NIVEL VENDI

  Shkarko
 • REZULTATET E CERTIFIKUARA NGA KQZ-REZULTATET E KANDIDATËVE

  Shkarko
 • Raport nga Rinumërimi i vendvotimeve me vendim të PZAP-it. Ndryshimet pas Ri-numërimit tek votat e subjekteve dhe kandidatëve (01.07.2014)

  Shkarko
 • Rezultatet e përgjithshme

  Shkarko
 • Shpërndarja e ulëseve sipas subjekteve

  Shkarko
 • Statistikat e përgjithshme

  Shkarko
 • Rezultatet e Kandidatëve të zgjedhur

  Shkarko
 • Rezultatet e të gjithë kandidatëve

  Shkarko
 • Statistikat sipas komunave

  Shkarko
 • Rezultatet e subjekteve sipas komunave

  Shkarko