main-bg

Rezultatet 2017

 • Statistikat e përgjithshme

  Shkarko
 • Rezultatet e përgjithshme sipas Subjekteve

  Shkarko
 • Ndarja e ulëseve - Kandidatët e zgjedhur sipas Subjekteve

  Shkarko
 • Lista e gjithë Kandidatëve

  Shkarko
 • Lista e Kandidatëve Femra nga votat me të larta

  Shkarko
 • Lista e Kandidatëve Meshkuj nga votat me të larta

  Shkarko
 • Lista e Kandidateve sipas Subjekteve dhe Votave me të larta

  Shkarko
 • Lista e Kandidatëve sipas Votave nga me e larta

  Shkarko
 • Lista e gjithë kandidatëve të zgjedhur sipas votave

  Shkarko
 • Statistikat sipas Komunave

  Shkarko