main-bg

Rregullat Zgjedhore

 • Rregulla nr. 06/2013 Qendra e numërimit dhe e rezultateve

  Shkarko
 • Rregulla nr. 07/2013 Vëzhguesit e zgjedhjeve

  Shkarko
 • Rregulla nr. 10/2013 Raundi i dytë i zgjedhjeve për kryetarë të komunave

  Shkarko
 • Rregulla nr. 09/2013 Votimi, numërimi në vendvotim dhe menaxhimi i qendrës së votimit

  Shkarko
 • Rregulla nr. 13/2013 Fushata e zgjedhjeve dhe njoftimi për ngjarjet politike

  Shkarko
 • Rregulla nr. 14/2015 Mbi financimin e subjekteve politike dhe sanksionet

  Shkarko
 • Rregulla nr. 11/2013 Kodi i mirësjelljes për subjektet politike, mbështetësit e tyre dhe kandidatët

  Shkarko
 • Rregulla nr. 15/2013 Zgjedhjet e jashtëzakonshme dhe zgjedhjet e parakohshme

  Shkarko
 • Rregulla nr. 16/2013 Për themelimin e qendrave te votimit

  Shkarko
 • Rregulla nr. 17/2013 Periudha e shërbimit të votuesve për ndërrimin e qendrës së votimit

  Shkarko