main-bg

Vende te Lira Pune

 • 03-03-2017 15:57

  Zyrtari i Prokurimi - RiShpallje e Konkursit për Marrëveshje për Shërbime të Veçanta

  Shkarko
 • 27-01-2017 00:00

  Zyrtari i Prokurimi - Shpallje e Konkursit për Marrëveshje për Shërbime të Veçanta

  Shkarko
 • 13-02-2015 00:00

  NJOFTIM PËR ANULIMIN E KONKURSIT I SHPALLUR MË 24 SHTATOR 2014

  Shkarko
 • 08-11-2014 00:00

  Konkurs

  Shkarko
 • 06-11-2014 14:15

  Njoftim për anulimin e konkursit i shpallur më 24 Shtator 2014

  Shkarko
 • 03-11-2014 09:47

  Njoftim për kandidatin e suksesshëm - Zyrtar i lartë Ligjor në ZRPPC

  Shkarko
 • 09-10-2014 00:00

  Njoftim për vazhdimin e afatit të konkursit

  Shkarko
 • 26-09-2014 00:00

  Njoftim për kandidatin e suksesshëm

  Shkarko
 • 24-09-2014 00:00

  Konkurs

  Shkarko
 • 26-08-2014 00:00

  Konkurs për vende të lira pune - Zyrtar i Lartë Komunal Zgjedhorë në: 1 zyrtar në Mitrovicën e Veriut, dhe 1 zyrtar në Zveçan

  Shkarko