main-bg

Vende te Lira Pune

 • 19-06-2013 00:00

  KQZ 05/2013: Zëdhënës i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve

  Shkarko
 • 19-06-2013 00:00

  KQZ 08/2013: Zyrtarë i Lartë Ligjor në Zyrën për Regjistrimin e Partive Politike dhe Certifikim

  Shkarko
 • 19-06-2013 00:00

  KQZ 06/2013: Asistent i Kryetarit të KQZ-së

  Shkarko