main-bg

Ponovljeno glasanje u Istok – Do 15:00 časova je glasalo 28.81% birača

Rivotimi në Istog – Deri në orën 15:00 votuan 28.81% e votuesve REPLYREPLY ALLFORWARD Mark as unread Valmir Elezi <valmirelezi1@gmail.com> Sun 12/17/2017 3:41 PM Deri në orën 15:00 votuan 28.81% e votuesve Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e tretë lidhur me rivotimin e raundit të dytë të zgjedhjeve për kryetar të komunës së Istogut. Në këtë konferencë, kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka bëri të ditur se deri në orën 15:00 kanë votuar 14 mijë e 160 votues apo 28.81%. Më 19 nëntor, deri në të njëjtën kohë kishin votuar 11 mijë e 827 votues apo 27.80%. Konferenca e radhës do të mbahet në orën 19:30 dhe ka të bëjë me mbylljen e vendvotimeve dhe pjesëmarrjen në këto zgjedhje.

Centralna Izborna Komisija je održala svoju trecu konferenciju za štampu u vezi sa ponovljenim glasanjem za Predsednika Opštine u Opštini Istok.

Na ovoj konferenciji, predsednica  CIK-a gos. Valdete Daka je dala na znanje da je do 15:00 glasalo 14 hiljada i 160 biraca ili 28.81%. Dana 19 novembra do ovog vremena glasalo je 11 hiljada i 827 biraca ili 24.80%.

Naredna Konferencija ce se održati 19:30 koja ce biti u vezi sa zatvaranjem birackih mesta i ucešcem na ovim izborima.